tiistai 6. syyskuuta 2011

THE WORLD'S UGLIEST CHEESECAKE


Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo letra
IMG_6133
IMG_6117
IMG_6087
IMG_6120
IMG_6079

Holaa! :---) Päätin nyt taas tulla tänne vähä päivittelemään ku viimesestä postauksesta on jo jonkin aikaa, köhköh... Viime päivät on menny ihan tässä chillaillessa, mut huomenna olis sit konfisharjotukset ja sali, loppuviikko menee sit siivotessa, paitsi et torstaina mulla on kampaaja. Mul ei oikeestaa oo harmainta aavistusta mitä teen tälle pehkolle, ainaki tasotan ja värjään tummanruskeiks, mut muodosta ei oo mitää ideaa. Et jos joku keksii nii saa ehdotella! Sunnuntaina mulla on konfis ja maanantaina oletettavasti sit rutkasti shoppailua! :--)) Tällä viikolla pitäs myös hakee tettipaikka ja osallistuu jotenki toho liikuntapäivään, joka osuu sopivasti torstaille. Mutta juu, nyt rupeen pikkuhiljaa suuntaamaa sänkyy, et jaksan herätä huomenna kello kahdeksan! Moimooi!

4 kommenttia:

 1. aasdfghjkl, kiva postaus! :D Onpas sulla hieno kello, mistä ostit? Tsihii :DD

  VastaaPoista
 2. Dana: Kiitti! :D Hahha, lol :D

  VastaaPoista
 3. nice blog:)
  kiva toi jetset :) Mulla on sinine:D valkonen on kans ihana:)

  Hei onks tääl missää sellasta missä kerrottais jotai kirjottajist ku niit on ilmeisesti kaks? Ja en tarkota siis mitää postausta vaan sellane "info" :) p.s kiiiiitos suuresti ku anonyymitki saa kommentoida ku kaikissa blogeissa ei oo sitä mahdollisuutta:) Ehkä haluu säästyy negatiivisilta kommenteilta mut jää paitsi myös positiivisista! :)

  VastaaPoista
 4. Ano: Kiitti! :------)) Ei oo mut voin tehdä ja ihan on kyllä vain yksi kirjottaja, en tiiä mistä sellasen käsityksen sait että niitä ois kaksi :---D Juu, tottakai anotki saa kommentoida, ku mulle tulee muutenki tosi vähän kommentteja :-DD Mutta kiitoskiitos sulle :-)

  VastaaPoista