lauantai 24. syyskuuta 2011

VIDEO ABOUT MY DAILY SKINCARE ROUTINENoniin, eli niinku otsikko kertoo, nii kuvasin eilen videon siitä millanen mun viikottainen ihonhoito rutiini on. Eli teen tän hoidon kerran viikkoo. Ja tiiän et tää video kusee "vähä", mut älkää tuomitko tää on mun eka!! Uskon et täst videost tulee varmasti negatiivist kommenttii, mut toivottavasti löydätte myös jotai myönteistä sanottavaakin :----) Ja yks varotuksen sana et näytän ihan järkyttävältä tos videolla, mut yrittäkää kestää! Lisäks viel failasin ton äänen kans, nimittäi en millää saanu tota videoo äänettömälle :/ Mutta juu, kertokaa vapaasti mielipiteenne!

15 kommenttia:

 1. Just hyvä video! (:

  VastaaPoista
 2. AAAAAA oot niin sulonen :D etkä näyttäny miltää järkyttävält hagaga :D kiva video oli hei:)

  VastaaPoista
 3. Ano: Jee, kiva et tykkäsit! :D

  Salla: Jeaah, kiitos! ;)

  VastaaPoista
 4. Ahhahhaa mä niin repesin jotenki sille kohalle ku sä avasit sen kasvonaamiopussin ! :DD Okei mul ei oo mitää hajuu miks mut näin väsyneenä se näytti hupaisalta :D Mut joo hyvä video !!

  VastaaPoista
 5. paljon tuo kasvosauna juttu maksaa ? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Riippuu mallista, mut toi perus halpa malli oli n. 30€ :------)

  VastaaPoista
 7. just hyvä toi video, oikeesti, etkä ees näytä kauheelta höpöhöpö:D toi saunajuttu on jännä :DDD mut vähän hauska idea tää;)

  VastaaPoista
 8. Solja: Kiitti paljon! :----)) Tosi kiva kommentti!!

  VastaaPoista
 9. oi vitsi näyttää kivalta toi höyryjuttu :-)

  VastaaPoista
 10. Hei tosi kiva video ! (: ja ton kasvosauna-jutun voi tehä sillaiki et laittaa iha vaa kattilaa tai johonki muovi kippoo kiehuvaa vettä ja sit pyyhe päälle, halvempaa :) ja kiva blogi !

  VastaaPoista
 11. Emilia: Se on kyl aika kiva ;))

  Ano: Kiitos! Juu, mä tiiän teen sitä aina kipeenä, mut nyt ku sain ton ihan välineen siihen nii halusin testailla kans tota tekniikkaa ;) Kiitti vielä! :D

  VastaaPoista
 12. mitä niiku toi kasvosauna -juttu auttaa ? :D

  VastaaPoista
 13. Dana: Hahah, danke!

  Ano: Se avaa tukkeutuneet ihohuokoset, puhdistaa ihon ja pehmeyttää sitä iha sikan! :---) Nää on ainaki ne vaikutukset jotka mä oon huomannu ;-))

  VastaaPoista