lauantai 17. syyskuuta 2011

HEY BOY I REALLY WANNA SEE IF U CAN GO DOWNTOWN WITH A GIRL LIKE ME


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
IMG_6970
IMG_6938
IMG_6942
IMG_6834
IMG_6992
IMG_6827
IMG_6928
IMG_6603
IMG_6986
IMG_6831
IMG_7021

Moooi kaikki! Tulin nyt laittamaan teille noi kuvat parilta viime päivältä. Keskiviikkona kävin Sannan ja Danan kans kattomas aivan täydellisen leffan, nimeltä Hullu, hölmö rakkaus. Se oli kyl aika ihana elokuva! Eilen olin Sallan ja Heidin kaa ulkona, vaik ei paljo mitää muuta tehtykkää ku kävelty vaa ympäriinsä ja juteltu nii mul oli kyl iha sika hauskaa. Tulin kotii joskus yhentoist aikaa ja sit Dana tuli meille viel yöks. Tänää meil oli kouluu kolme tuntii ja suunniteltii jotain juttuja johonki avoimien ovien päivään, eli iha chillii sillai, mut mielummin oisin kyl jättäny menemättä kouluu lauantaina :----)) Sit koulun jälkee käytiin Jeren kans itikses ostamas sille uus paita ja kitarankielii. Sit tultii iskälle ja nyt oon syöny pitsaa, dataillu, kuunnellu musaa, koht meen saunaa ja katon yhen leffan :-) Hauskaa viikonloppuu ihanat!

7 kommenttia:

 1. uuu noi starbucks jutskeliinit on ihanii♥ mut onks noi bilarit hyvii D: vähäkö sun hiukset on muutes kakakasvanut :D kiva postaus hei kans!

  VastaaPoista
 2. Salla: Ne onn <3 Bilarit on hyvii mut vähä liia kirpeit :/ Kiitti! :DD

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi, alan lukea!(=
  http://goodluckbitch.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Roosa: Kiitti! Käyn tsekkaamassa sunkin blogis :--)

  VastaaPoista
 5. voi toi koira näyttää niin syylliseltä :)

  VastaaPoista
 6. monesko päivä ja minä kellonaikana teillä on avoimet ovet? :-))

  VastaaPoista
 7. Sofia: Hehe, se ei niinkää tykkää noista sen vaatteista :DD

  Ano: Tammikuussa, en muista yhtää kellonaikaa tai päivämäärää :D Mut kysyppä vaikka ens kuussa uudellee nii katotaan tiiänkö sit :DD Mitenniin?

  VastaaPoista