perjantai 3. elokuuta 2012

YOU MAKE ME FEEL LIKE I WANNA DANCE UNDER THE MOONLIGHT AND THE SUN

IMG_7259
IMG_7238
IMG_7284
IMG_7305
IMG_7299
IMG_7224
IMG_7211
IMG_7263
IMG_7309
IMG_7250
IMG_7314

Moikkamoi! Nyt oon taas Helsingis, vihdoin! Kauhajoel oli kyl iha sairaa hauskaa ja vähä haikeis fiiliksis lähettii sieltä.
Vietin aikaa mun serkun, veljen ja mummin kans siel, käytii uimas ja mökil ja syötii iha helkkaristi! Nyt voiski alottaa
taas kunnon salikauden. Käväsin tänää keskustas ettimäs Weekdaysta ja One Waysta mulle mustia perusfarkkuja, mut
kaikki kivat oli hirmu kalliita, nii tyydyin sit Ginan kolmenkympin mustii farkkuihin, kivathan nääkin on, vaik ne Dr. Denimin
farkut ois houkuttanukki, mut köyhä mikä köyhä! Mut juu, nyt meen laittamaan ruuan uunii ja rupeen keksii ittelleni jotai
tekemist! Hyvät viikonloput kaikille teille ihanille, puspus ♥

11 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla!:)) liityin lukijaks ;) liity säkin mun:)

  http://aslongasilovefashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Liitsyin myös sun blogis lukijaks :)

   Poista
 2. Taas toi Bolt koira♥ hehe mut joo oon ihmetelly et ku mones kuvas toi sun kamera nii eihän se voi olla 1000D koska siinä se mallinumeroha on tossa alhaalla :o nii mikä kamera toi sit on vai joo mitä mä sepaan mut oli pakko ihmetellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bolt koira :'D Sen nimi on Heppu! :D:D Joo se on 1100D, Salla lainaa sitä mulle aina vähän välii ku se ei käytä sitä ollenkaa (::

   Poista
  2. Luulempa et tää sun kaveris käyttäs sitä kameraa jos sä sen joskus sille haluaisit palauttaa. (:

   Poista
  3. Ja muuten, mitä vikaa siinä 1000D on ku lainailet tota 1100D? Itellä on toi sama ja voin sanoo et sulle riittäs joku paljon huonompiki kamera kuvaamiseen.

   Poista
  4. Ano: Luule vaan :) Et oo tainnu sitten hirveesti kameroita opiskella jos et niiden eroja tiedä :) Ja joo kiitos kun arvostat mun työtä, mitä laitan näihin kuviin. On se nii kiva ku ihmiset on noinki mukavia. HV.

   Poista
  5. Ootko sä edes kysyny siltä haluaako se sitä takaisin? Miksi ostaa hyvä kamera ja lainata sitä kaverille jolla on jo yhtä hyvä kamera? Ja ainut suuri ja ihmeellinen ero noilla kahella on toi videokuvaus toiminto. Osta sitte itelles videokamera jos haluut videoita kuvata. Sun varmaa pitäs enemmä valokuvausta opiskella ku niitä kameroiden toimintoja ja ominaisuuksia,nimittäin vaikka sulla olisikin hyvä kamera se ei tarkoita sitä että olisit valokuvaaja tai hyvä kuvaamaan. Hyvää illanjatkoa!

   Poista
  6. Ano: Tottakai mä olen kysyny?!? Luuleksä että mä oon varastanu sen? Jos hän ei sitä haluais lainata niin varmasti pitäis sen itsellään, sä et tiedä mun asioista mitään, joten ihan turha yrittää päteä. 1100D:ssä on mm. isompi näyttö, tarkempia kuvia, korkeempi ISO, nopeempi suljinaika, parempi akku (huom. erilaiset akut), jnejne, että opiskeleppas faktas :) Ja tiedän et vaikka 5-vuotiaalle antas tuhansien eurojen kameran nii ei se sillä sais hyviä kuvia. Onneksi mä osaan kuitenkin käyttää kameroita ja saan niillä kohtuullisen hyviä kuvia. Ihan helvetin loistavaa illanjatkoa sinullekkin. Tästä aiheesta en hyväksy enää kommentteja.

   Poista
 3. en suosittele dr. denim farkkuja ollenkaan! ei kestä kovassa käytössä kun korkeintaan kuukauden, joten ihan hyvä että tyydyit muihin!

  VastaaPoista