keskiviikko 22. helmikuuta 2012

IF YOU'RE SEXY AND YOU KNOW IT PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR AND TURN IT UP NOW

Play > Anya - Fool me
IMG_4697
IMG_4873
IMG_4777
IMG_4982
IMG_4808
IMG_4833
IMG_4820
IMG_4803
IMG_4860
IMG_4998
IMG_4688
IMG_4829
IMG_4883
IMG_4863
IMG_4797

Heissan kaikki ihanat! Sori kun musta ei oo vähään aikaan kuulunu mitään. Tosiaan tää viikko on ollu hiihtolomaa, joten suunnattiin pikkuveikan kans Kalajoelle mun isovanhemmille rentoutumaan. Täällä oon päässy nukkumaa hyvi, ku koulussa tuntu siltä etten pysyis ees pystyssä ku väsytti niin paljo. Aamupalaks ollaan saatu mm. just puristettua appelsiinimehua ja lettuja, namnam. Tänää käytiin uimassa ja testasin mun uusia bikineitä, joista laitan huomenissa tai myöhemmin tällä viikolla kuvaa. Käytiin äsken vuokraamassa yks leffa ja huomenna ois luvassa keilausta. Kävin myös maanantaina ekaa kertaa varmaan kolmeen vuotee pulkkamäes! Voin sanoo etten oo pitkään aikaa nauranu nii paljo, vaik hiukset kastuki ja meni ihan kiharalle nii oli se sen arvosta! Mitenkäs teiän hiihtoloma/kouluviikko on menny? Heippa ja puspus ♥

6 kommenttia:

 1. saisko sun kiharista hiuksista kuvaa? siis sillon ku ne on kastunu tai et oo suoristanu niitä? kuinka kiharat ne on? kauan kalajoelle kestää ajaa tai mennä junalla?

  VastaaPoista
 2. Elli: Juu voin laittaa, ei ne nyt mitkään äärettömä kiharat oo, mutta anywa :) Kalajoelle menee ajaa semmoset 7½ tuntia ja junalla päästiin tänne n. kuudessa tunnissa. Lauantaina mennään pendolinolla takasin Helsinkii nii siinä menee sitte vaa 5 tuntia :))

  VastaaPoista
 3. Ihana toi Cheap Mondayn t-paita! :)

  VastaaPoista
 4. Emilia: Kiitti, mäki tykkää siit! :)

  VastaaPoista
 5. kiva postaus! :D en keksi muuta kommentoitavaa ....

  VastaaPoista
 6. oot tosi kaunis! miten muuten saitte tehtyy tuon jäästä tehdyn lintutalon? :D

  xx Heidi Caterina

  P.s jos tykkäät mm. muodista ja diy projekteista, käy tutustumassa mun muotiblogiin, SearchingforLBD.blogspot.com ja jos haluat, liity lukijaksi! :)

  VastaaPoista